Reparatieweek 2022

In de week van dinsdag 22 t/m zaterdag 26 november organiseren we een “Black Repair Week”. Laat je reparatie inplannen, breng ‘m langs en hij wordt opgelapt terwijl je wacht!

Ook al kies je voor kwaliteit: soms gaat er iets stuk. Weggooien is dan zonde, en vaak helemaal niet nodig want een reparatie is zo gedaan! Waarna je er nog jaren plezier van kunt hebben. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee maar ook voor de wereld. Nu zijn reparaties bij ons aan de orde van de dag, maar dikwijls moet je achteraan sluiten in de productieplanning en weken wachten tot je ‘m weer op kunt halen.

Omdat sommige mensen van ver komen, én omdat het sowieso fijn is als je maar 1 keer hoeft te rijden voor een reparatie, organiseren we daarom dit jaar voor het eerst een heuse Reparatieweek. Daarin hebben we het volledige atelier vrijgeboekt voor binnenkomende reparaties. Op afspraak, dat dan weer wel (want: niet iedereen tegelijk!) maar klaar terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie op ons terras aan de vijver. Of thee. Of chocolademelk. Of twee.

Dus is er deze zomer een scheur ontstaan in je tentdoek? Zit er een scheur in je broek, een gat in je jas of loopt de rits van je tas niet meer soepel? Ging er een tentrits stuk of moet er een andere/grotere reparatie uitgevoerd worden aan je tent, voortent, bootkap, verandadoek of afdekzeil? Geef onze Maureen of Yaël een belletje en zij plannen een moment voor je vrij in ons atelier.

Bellen kan maandag t/m zaterdag tussen 9 en 17.00 uur met 0229 – 23 71 99.

All you need is less.

Made in Holland Made in Holland