Zoeken

NIEUW: de Karsten Touring luifel

Jullie kennen ons natuurlijk vooral van de kampeertenten, maar tijdens de Kampeerbeurs in Utrecht lanceren we geen nieuwe tent maar een heuse caravanluifel: de Karsten Touring luifel. Speciaal voor de caravankampeerders die een kwaliteitsproduct van Hollandse bodem kunnen waarderen!

Tentstokken

Toen we in 1981 naar de RAI togen met de oppompbare Karsten Tent, waren we in 1 klap beroemd in kampeerland. Een oppomptent? Van de hoogste kwaliteit materialen? Het bleek een schot in de roos. In 2013 volgde een nieuwe lijn: de Tunneltenten. Net zo stormvast en snel opgezet als de oppompbare variant, maar dan met unieke, voorgebogen aluminium tentstokken.

Van schets naar luifel

Precies die voorgebogen tentstokken hebben we nu laten ontwikkelen voor de caravanluifel. Want de telefoontjes van caravankampeerders die vroegen naar een Karsten product, bleven immer onverminderd. Daarom toog de familie begin dit jaar naar de tekentafel. In alle rust werd de ideale caravanluifel geschetst, en luttele uren achter de naaimachine later stond daar ineens het prototype van de allereerste Karsten caravanluifel. Hij was prachtig! En bovendien zo opgezet. Precies zoals het een Karsten betaamd. En uiteraard gemaakt van dezelfde materialen als elke andere Karsten Tent: goed katoen, een stevige tentstok en de hoogste kwaliteit garens, ritsen en scheerlijnen. Perfect voor de toerende caravankampeerder die kiest voor kwaliteit. De Karsten Touring was een feit!

Details

De Karsten Touring luifel schuif je zo door de pees van de caravan. Daarna is het een kwestie van 1 voorgebogen (lichtgewicht!) tentstok doorvoeren, sleuven dichtritsen, even afspannen en genieten maar. Of toch niet? Schijnt de zon je teveel in het gezicht? Of kun je niet ontspannen door dat frisse windje op rechts? Daar hebben we iets op bedacht: een stel zijwanden. Verkrijgbaar met of zonder raam. Die rits je zo in, aan welke kan je maar wilt. Dat is mooi multifunctioneel! De luifels worden gemaakt in klassiek beige of modern grijs, en ze zijn te koop vanaf 609,- De zijwanden vanaf 149,-

Win!

Nieuwsgierig geworden? Je bewondert de Karsten Touring luifel deze week op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in hal 10. Zie jij jezelf al helemaal rondtoeren met de Karsten Touring? Doe dan mee met de winactie op onze stand. Na afloop wordt een luifel naar keuze verloot onder alle deelnemers.

 

Lees meer:

Karsten Touring Luifel

Made in Holland Made in Holland