Karsten Reünie

In 2024 is het alweer 50 jaar terug dat de familie Karsten in de schuur achter het huis op de Dorpsstraat begon met de Dumpstore. Sindsdien is er een hoop gebeurt. Maar zie waar we nu staan! Een prachtig tentenmerk, een bloedmooie winkel en een reputatie van heb ik jou daar. Daar zijn we best een beetje trots op, en dat hebben we bereikt dankzij al die mensen die in de afgelopen jaar bij ons gewerkt hebben. Dat verdient een feestje!

Daarom organiseren we op 20 april 2024 een heuse reünie met rondleiding en lunch. En élke oud-medewerker is hier voor uitgenodigd. Van ateliermedewerker tot zaterdagkracht: graag nodigen we je uit! Meld je hieronder aan, en we houden je op de hoogte over tijdstip, activiteiten en alles wat je die dag verwachten kunt. Wij hebben er zin in!

Aanmelden kan hieronder of via reunie@karstententen.nl

Made in Holland Made in Holland