Reparatieweken 2024

Na het succes van de reparatieweken in 2023 hebben we in 2024 bijna elke eerste week van de maand gereserveerd voor reparaties. Dagen waarop we reparaties uitvoeren terwijl je wacht!

Zodat je geen weken hoeft te wachten, en maar 1 keer op-en-neer hoeft te rijden. Dat is wel zo vriendelijk! Je hoeft je reparatie alleen maar even aan te melden bij onze Maureen, Yaรซl, Lisette of Mats.

Omdat sommige mensen van ver komen, รฉn omdat het sowieso fijn is als je maar 1 keer hoeft te rijden voor een reparatie, organiseren we dit jaar dus een aantal Reparatieweken. Daarin hebben we het volledige atelier vrijgeboekt voor binnenkomende reparaties. Op afspraak, dat dan weer wel (want: niet iedereen tegelijk!) maar klaar terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie op ons terras. Of thee. Of chocolademelk. Of twee.

Dus zit er een scheur in je tentdoek? Zit een afspanpunt los? Ging er een tentrits stuk of moet er een andere/grotere reparatie uitgevoerd worden aan je tent, voortent, bootkap, vouwwagen, verandadoek of afdekzeil? Geef ons een belletje en wij plannen een moment voor je vrij in ons atelier!

Je kunt hen maandag t/m zaterdag bereiken tussen 9 en 17.00 uur via 0229 โ€“ 23 71 99.

Reparatieweken 2024

Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari
Maandag 4 maart t/m vrijdag 8 maart
Dinsdag 2 april t/m vrijdag 5 april
Maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei
Dinsdag 3 t/m vrijdag 6 september
Dinsdag 8 t/m vrijdag 11 oktober
Dinsdag 26 t/m vrijdag 29 november
Dinsdag 3 t/m vrijdag 6 december

Made in Holland Made in Holland