Koppeltent

De koppeltent is eigenlijk een kleine versie van de grotere basistent en wordt met een koppelstuk heel eenvoudig aan de basistent vastgeritst. Zo ontstaat een extra slaapplaats of opbergruimte en kan de leefruimte van de basistent optimaal worden benut.

Ideaal voor gezinnen met kinderen! Kleine kinderen kunnen de koppeltent alleen in en uit via de basistent. Wel zo veilig, want zo kunnen ze niet zonder toezicht de tent uit. Zijn de kinderen groter? Koppel de tenten los en ze hebben hun eigen tent. Beide tenten zijn namelijk ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Handig op doorreis maar ook tijdens de laatste nacht van een langere vakantie. 's Avonds kan de basistent alvast opgeborgen worden, de volgende dag hoef je alleen nog maar de koppeltent in te pakken.

Voordelen koppeltent

  • Meer leefruimte, meer opbergruimte
  • Kindvriendelijk en veilig
  • Los-vast principe

De koppeltent is verkrijgbaar voor alle basistenten type Karsten 220 t/m 350.

De Karsten 300 met koppeltent

Ook los gebruiken

Een koppeltent kan ook afzonderlijk gebruikt worden. Handig op doorreis of tijdens de laatste nacht van een langere vakantie.

Twee = één

Aan elkaar vast gekoppeld worden de twee tenten vaak gezien als één grote tent. Dat heeft als voordeel dat je op de camping ook maar voor één tent hoeft te betalen!

Jouw campeersituatie

Een koppeltent maakt de basistent groter als er meer ruimte gewenst is, maar kan ook achterwege gelaten worden als er juist weer kleiner gekampeerd gaat worden. Een koppeltent groeit met jouw kampeersituatie mee!

4052

Aanpassing in nieuwe tent

Een koppeltent vereist een aanpassing in de basistent. Daarin wordt een deur en een rits gemaakt waardoor het koppelstuk aan de koppeltent bevestigd kan worden. Deze deur is zonder koppeltent gewoon afsluitbaar. Achteraf in een bestaand model is deze aanpassing niet mogelijk. Kies dus vóór aanschaf van een Karsten Tent voor deze optie.