Corona-proof maatwerk voor iedereen

Doorwerken als het weer niet mee zit. Oók als tijden niet mee zitten. Tentworld, onze dochteronderneming, helpt bedrijven al jaren aan een veilig onderkomen bij minder weer. In dit Corona-tijdperk wordt de tekentafel onophoudelijk gevuld met nieuwe ontwerpen en initiatieven die tegemoet komen aan de anderhalvemetermaatschappij. Er is een grote behoefte aan Corona-proof middelen.

Taxischerm Universeel 

Kersvers van de tekentafel komt bijvoorbeeld het Auto Flexscherm. Deze week ontwikkeld in nauwe samenwerking met taxichauffeurs. Met dit scherm kan elke auto garant staan voor een onbezorgde rit van A naar B, veilig voor zowel de reiziger als de bestuurder zelf. Het scherm is zo ontworpen dat hij eenvoudig zelf te bevestigen is, zonder het interieur te beschadigen. Wel zo fijn, want als alles straks weer terug gaat naar “normaal” wil je niet met de resten blijven zitten. Je shopt ‘m hier!

Ontmoetingstent

Een ander pareltje is de Ontmoetingstent. Veel mensen in kleine woongroepen zijn door de Corona-maatregelen verstoken van hun familie. Tentworld heeft daar wat op bedacht: waarom de doorwerktenten niet ombouwen tot Ontmoetingstent! Door ze te installeren naast een raam dat op een kiertje kan, kunnen bewoners op een veilige afstand familie ontvangen. Ook bij kou of regen. Het is goud om elkaar weer even te zien en te spreken. Ook al is het op een klein afstandje. Het gemist werd te groot! De eerste exemplaren, die te vinden zijn bij de Nachtegaal (onderdeel Esdégé Reigersdaal) in Hoogkarspel en Westerhaven (Hoorn) hebben we geschonken. Voor Ontmoetingstenten voor zorginstellingen rekenen we alleen de kostprijs. Omdat deze tijden al moeilijk en onverwacht genoeg zijn. Bel voor meer info + snelle plaatsing 0229 – 56 21 28.

Corona-proof Maatwerk

Er zijn nog veel meer Corona-proof middelen uit de koker gerold, zoals toonbankschermen, werkbusschermen en grote ontmoetingsschermen over de gehele lengte van een ontmoetingsruimte. Met een groot folie-raam en twee tafels aan weerszijden is het net alsof je even bij elkaar aan tafel zit. Als vanouds! Maar wel Corona-proof. We hebben meer dan 40 jaar ervaring met maatwerk in alle soorten, toepassingen en maten. Zelf een verzoek of idee? Bel 0229 56 21 28 en we werken het samen uit!

Made in Holland Made in Holland