Karsten Occasions

Karsten Tenten gaan vele kampeerjaren mee en blijven hun investering waard. Niet gek dus dat er een grote vraag is naar gebruikte Karsten Tenten. Daarom bieden wij ook occasions aan in onze showroom. Bovendien geven wij op occasions weer garantie voor de volgende eigenaar. Naast gebruikte kampeertenten verkopen we ook luifels en showmodellen van zowel kampeertenten als voortenten.

Garantie

Alle gebruikte Karsten Tenten worden eerst grondig geïnspecteerd. Versleten onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Het resultaat is een complete tent waarmee de nieuwe eigenaar ook weer jaren zorgeloos kan kamperen. Bovendien geven wij op alle occasions garantie op materiaal- en fabricagefouten!


 


Actueel aanbod

Interesse in een occasion? Bezoek onze showroom voor een uitgebreide collectie gebruikte Karsten Tenten of bekijk hier het actuele overzicht van beschikbare modellen.

Garantie

Op alle occasions geven wij garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Inruilen

Het inruilen van je Karsten Tent behoort altijd tot de mogelijkheden.

Let op! Deze service is uitsluitend geldig voor onze kampeertenten, niet voor Karsten voortenten.

Taxatieformulier inruil / inkoop

Vul vrijblijvend een taxatieformulier in:

Mail deze naar info@karstententen.nl. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk antwoord te geven. De taxatie is vanaf dat moment vier weken geldig.

Inkoop

Een Karsten Tent verkopen? Deze service bieden wij aan zolang de op voorraad liggende occasion tenten het toelaat. Voorwaarden:  

  • Alleen Karsten Tenten jonger dan tien jaar komen in aanmerking.
  • Karsten Tenten behoudt zich te allen tijde het recht voor inkoopverzoeken af te wijzen.