Winnaars Karsten Fotowedstrijd 2019

De winnende foto’s van de Karsten Fotocontest 2019 zijn bekend! We hebben in de loop van de zomer veel inzendingen mogen verwelkomen en de ene was nog mooier, adembenemender, knusser of origineler dan de andere, maar er kunnen er helaas maar 3 de winnaar zijn..

Daarom presenteren we u met trots, de winnende foto’s. Met op 1 die van familie Van den Heuvel met hun Karsten aan ’t Kogerstrand op Texel. Op de 2e plaats de dappere kleine van de familie Plak die eventjes een Karsten Tent opzet in de ArdΓ©che. En op 3 het hotelkamertafereeltje van de familie Groot in Wertheim. De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Niet gewonnen? Niet getreurd, volgend jaar lanceren we weer een spiksplinternieuwe contest. Graag tot dan!

2e Prijs

3e Prijs

Made in Holland Made in Holland