Reparatiedagen 2023

Donderdag 6 en vrijdag 7 juli, en in de week van 4 t/m 9 september organiseren we weer een aantal Reparatiedagen. Dagen waarop we reparaties uitvoeren terwijl je wacht!

Zodat je geen weken hoeft te wachten, en maar 1 keer op-en-neer hoeft te rijden. Dat is wel zo vriendelijk! Je hoeft je reparatie alleen maar even aan te melden bij Maureen of Yaël.

Want ook al kies je voor kwaliteit: soms gaat er iets stuk. Weggooien is dan zonde, en vaak helemaal niet nodig want een reparatie is zo gedaan. Waarna je er nog jaren plezier van kunt hebben. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee maar ook voor de wereld! Nu zijn reparaties in ons atelier aan de orde van de dag, maar dikwijls moet je achteraan sluiten in de productieplanning en weken wachten tot je ‘m weer op kunt halen.

Omdat sommige mensen van ver komen, én omdat het sowieso fijn is als je maar 1 keer hoeft te rijden voor een reparatie, organiseren we dit jaar een aantal Reparatiedagen èn een heuse Reparatieweek. Daarin hebben we het volledige atelier vrijgeboekt voor binnenkomende reparaties. Op afspraak, dat dan weer wel (want: niet iedereen tegelijk!) maar klaar terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie op ons terras aan de vijver. Of thee. Of chocolademelk. Of twee.

Dus zit er een scheur in je tentdoek? Zit een afspanpunt los? Ging er een tentrits stuk of moet er een andere/grotere reparatie uitgevoerd worden aan je tent, voortent, bootkap, verandadoek of afdekzeil? Geef onze Maureen of Yaël een belletje en zij plannen een moment voor je vrij in ons atelier!

Je kunt hen maandag t/m zaterdag bereiken tussen 9 en 17.00 uur via 0229 – 23 71 99.

Made in Holland Made in Holland