Black Friday?

In de week van Black Friday, dinsdag 21 t/m vrijdag 24 november, organiseren we weer een Reparatieweek. Dagen waarop we reparatie uitvoeren terwijl je wacht!

Als tegengeluid tegenover al het koop-koop-koopgeweld dat je om de oren vliegt rondom Black Friday. Want waarom zou je nieuw moeten kopen als je gewoon knappe spullen in huis hebt? Die wellicht iets mankeren maar je dankzij een vakkundige reparatie weer jaren plezier zullen geven? Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee maar ook voor de wereld!

Tijdens de reparatieweek hebben we het volledige atelier vrijgeboekt voor binnenkomende reparaties. Op afspraak, dat dan weer wel (want: niet iedereen tegelijk!) maar klaar terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie op ons terras aan de vijver. Of thee. Of chocolademelk. Of twee.

Dus zit er een scheur in je tentdoek? Zit een afspanpunt los? Ging er een tentrits stuk of moet er een andere/grotere reparatie uitgevoerd worden aan je tent, voortent, bootkap, verandadoek of afdekzeil? Geef onze Maureen of Yaël een belletje en zij plannen een moment voor je vrij in ons atelier!

Je kunt hen maandag t/m zaterdag bereiken tussen 9 en 17.00 uur via 0229 – 23 71 99.

Made in Holland Made in Holland