Zoeken

Karsten op de Caravana 2024

Woensdag 24 tot en met zondag 28 januari zijn wij met een mooie stand te vinden op de Caravana in Leeuwarden. Natuurlijk met een mooie selectie tenten! Onze nieuwste creatie, de Karsten Touring luifel én een leuke wedstrijd. Lees snel verder voor alles ins & outs!

WIN! Een Karsten 220

Een Karsten Tent staat niet alleen als een huis: je zet ‘m ook nog eens op in een handomdraai. Maar hoe snel kan jij ‘m oppompen? Doe mee met de opzetwedstrijd en maak kans op je eigen Karsten 220 inclusief voetpomp t.w.v. € 1295,-! Kom langs op stand 5090 en doe een poging. Verbreek je het record? Dan sta jij als winnaar te boek. Wie zondagmiddag 28 januari om 17.00 uur de snelste tijd heeft, wint ‘m! Wat wordt jouw tactiek?

Collectie kampeertenten

Op de stand kun je daarnaast natuurlijk een mooie selectie kampeertenten bewonderen. Naast de oppompbare Karsten 220 zie je er ook de Karsten 280 met Verandaluifel en de Karsten 300 met comfortluifel, afsluitwand en regenluifel bewonderen. Ook de favoriete tunneltenten zullen een plekje veroveren op de stand. Te beginnen met de Karsten Opera voor 2, de Karsten 2800 en de Karsten Lacerta (met inbouwkast!) voor 4 én de Karsten Imperia voor 5 tot 6 (!) personen. Welke zit jou als gegoten?

Caravanluifel

De nieuwe Karsten Touring caravanluifel gaat natuurlijk ook met ons mee. De caravanluifel die van dezelfde kwaliteit is als onze kampeertenten, maar dan voor aan de camper(van) of caravan. Schuif ‘m door de pees, voer de stevige lichtgewicht boogstok door, even afspannen en genieten maar. Maak ‘m af met de (eenvoudig uitwisselbare) zijwanden, met of zonder raam. Net fijn voor dat extra portie schaduw of beschutting tegen een briesje.

De luifel is verkrijgbaar in de breedtes 275, 300, 325 en 350 in wordt gemaakt in klassiek beige of modern grijs. En ook deze kun je winnen! Zonder te hoeven zweten 🙂 Laat je naam achter bij de stand van Karsten en na afloop wordt er onder alle deelnemers een Karsten Touring luifel in maat en kleur naar keuze verloot.

Made in Holland Made in Holland