Karsten Travelstore

Karsten Tenten heeft een grote kampeer- en outdoorwinkel met mooie kwaliteitsmerken en deskundig personeel: Karsten Travelstore. En met groot bedoelen we ook groot: ruim 10.000 m² vakantieplezier! Dit is het enige officiële verkoopadres van de Karsten Tent in Nederland.

In de showroom staan alle denkbare modellen en combinaties opgesteld en worden regelmatig demonstraties van het opzetten en afbreken gegeven.

Zomer en Winter

Ook als je niet gaat kamperen ben je hier aan het juiste adres. In de zomer én in de winter. En op internet, want Karsten Travelstore heeft ook een webshop.

Ga naar de webshop

Alles in huis voor een geslaagde reis

Naast de beroemde oppompbare Karsten Tenten (nieuw en occasions!) vind je hier een ruim aanbod kampeertenten van andere merken. Is je tent, caravan of vouwwagen ingericht? Vergeet ook je eigen outfit niet! Van sportief tot casual en van amateur tot professional.

Of je nu gaat kamperen, backpacken, wandelen, de bergen in trekt of het vliegtuig pakt naar de zon, Karsten Travelstore heeft alles in huis voor een geslaagde reis. Van koelbox tot kampeerstoel en van slaapzak tot slipper. Vergeet ook niet onze indrukwekkende collectie rugzakken en koffers, wandelschoenen, kleding en accessoires. Alles onder een dak voor elk type vakantie en vrije tijd. Kortom, Karsten Travelstore is het beste vertrekpunt voor al jouw vakanties en vrije tijd.

Deskundig en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan voorop en daarom hebben onze deskundig opgeleide medewerkers hun eigen specialisme. Een wandelschoen vergt nu eenmaal andere kennis en ervaring dan een tent. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met advies en ervaring.

  • Grote gezellige kinderhoek
  • Koffiecorner: koffie en thee (gratis!)
  • Demonstraties en evenementen

Locaties

Zwaag - De Oude Veiling 56
Hoorn - Gedempte Turfhaven 58

Meer informatie over de winkels en openingstijden

Made in HollandMade in Holland