We zijn verhuisd!

Sinds 29 februari zijn we weer open. Wat is het moooooi geworden. Onze tenten staan er echt heel mooi bij in het groene gras van de showroom aan De Factorij 9. Je waant je meteen op de camping! Langs de nieuwe verandaluifel en de gigantische Tunneltent 3600 wandel je heerlijk op je gemak langs de nieuwe Campooz vouwwagen naar de Karsten Lacerta รฉn ons nieuwste paradepaardje uit de nieuwe Karsten Blueline-serie, de Karsten Opera Blueline.

Het is heerlijk hier, op ons oude vertrouwde stekkie. Kom je ook een kijkje nemen? Of ben je al geweest? Check dit mooie filmpje hieronder voor een eerste impressie!

NB Vooralsnog zijn we gewoon geopend, de geadviseerde maatregelen van het RIVM over het handen wassen en niezen in de linker-elleboog in acht nemende. Mochten hier zaken in wijzigen dan zullen we dit communiceren op onze socials en op deze website.

 

Openingstijden

Made in Holland Made in Holland