Safaritent in een kas

Op zoek naar een unieke kampeerervaring? In het Noord-Hollandse Lutjebroek staan vijf Karsten Tenten op minicamping De Groote Wijzend. Wat deze tenten zo bijzonder maakt? Ze staan tussen de druiven en perziken in een bloemenkas!

Niet alleen de locatie is uniek, de tenten zijn dat ook. Het gaat namelijk niet om de bekende oppompbare kampeertenten, maar om prachtige safaritenten die in het atelier in Zwaag speciaal op maat zijn gemaakt voor deze bloemenkas. Een intensieve samenwerking tussen bloemenkweker en tentenmaker leidde tot een resultaat waar ze beiden trots op zijn. De tenten passen perfect in de kas en vormen een geheel met de omgeving.

Offerte aanvragen

Overdekte camping

De eerste overdekte camping van Nederland is sinds de opening in 2013 een groot succes. De Groote Wijzend haalde zelfs het landelijke nieuws! De vijf Karsten safaritenten zijn precies op maat gemaakt voor de kas en vormen een prachtig geheel met de omgeving. Ook de grote gordijnen die dienst doen als afsluitwand, zijn gemaakt in het atelier van Karsten Tenten.

Made in Holland Made in Holland