Karsten Verhuurtent

Een Karsten Tent is niet alleen geliefd onder kampeerders, ook campings profiteren steeds vaker van het gemak en de kwaliteit van onze tenten.

Glamping is dé trend van dit moment! Slapen onder tentdoek, maar wel in een luxe ingerichte kwaliteitstent. Steeds meer campings bieden daarom een Karsten Tent als huuraccommodatie aan. Dat scheelt gasten een hoop gesjouw en gedoe op vakantie. Bovendien ervaren ze op deze manier het ultieme kampeergevoel, maar profiteren wel van het gemak en comfort van een Karsten Tent.

Waarom een Karsten verhuurtent?

  • Beste kwaliteit materialen
  • Oppompbaar systeem: snel en makkelijk opzetten
  • Flexibel, modulair systeem
  • Geschikt voor langdurig gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk

Zij gingen u voor

Bekijk welke campings met succes een volledig ingerichte Karsten Tent verhuren.

glamping-interieur

Duurzame en hoogwaardige materialen

Een Karsten verhuurtent wordt in eigen atelier gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en staat in een mum van tijd als een huis, ook op uw camping! Dankzij het speciale all-season-doek van Ten Cate is de tent extra bestand tegen de weersinvloeden. Dit maakt onze tent onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor langdurig gebruik. Bovendien kan de tent dankzij het modulaire systeem helemaal naar wens samengesteld en uitgebreid worden met luifels, accessoires, een koppeltent of slaapaanbouw. Samen met u maken we een kampeeroplossing die perfect past bij uw camping. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Made in HollandMade in Holland